Meteen naar de content

Worldwide shipping!

🚚 Gratis verzending in NL vanaf € 65 🚚

Contact

Retourneren

Je bestelling retour sturen

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt vervolgens het aankoopbedrag van het product teruggestort op je rekening. Indien je de gehele order retour wil doen krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar Steekjes & Kruisjes zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van het bedrijf waarmee je verzendt (zoals PostNL.nl).

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact opnemen via info@ateliersteekjesenkruisjes.nl of het contactformulier.

Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan deze waardevermindering van het product aan je worden doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

  1. Stuur een mail over wat je wil retourneren en noem je bestelnummer.
  2. Verzend binnen 14 dagen je retour naar:
    Steekjes & Kruisjes
    Botterwijnseweg 12
    1272 EG Huizen
  3.  Het aankoopbedrag ontvang je z.s.m. terug op de rekening waarmee je de bestelling hebt gedaan.

Uitzonderingen

Gepersonaliseerde en speciale bestellingen kunnen niet worden geretourneerd. 

Snelle Levering

Gratis verzending vanaf € 65,- binnen Nederland.

Goede Service

Hulp nodig? Stuur een mailtje, ik reageer zo snel mogelijk!

Altijd Tevreden

Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn, laat het mij weten. Samen komen we tot een oplossing!

Eenvoudig retourneren en ruilen

Wilt u iets ruilen of retourneren? U heeft het recht om een aankoop binnen 14 dagen te retourneren en het aankoopbedrag terug te krijgen of het artikel te ruilen.